Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819182

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Hány úgynevezett Lex rendelet készült?

A Lex azt jelenti, hogy azt a bizonyos rendeletet pofára szabták! 2012-ben készült egy érdekes összeállítás arról, hogy kik miatt kellett rendeletet módosítani. A névsor színpompás. Néhány ismertebb név az összeállításból: Lex Schmitt, Lex Polt, Lex Baranyai, Lex Járai (mint volt jegybank elnöknek, vitatott a szerepe a devizahitelezésben), Lex Töröcskei (ő volt a vezére a Széchenyi Banknak, amelyet csődbe vittek, okozva vagy hat milliárd forint kárt az adófizetőknek – következménymentesen! (Töröcskei nem mellesleg a Száz leggazdagabb magyar listáját erősíti!), Lex Szász (ő tartja a 200 milliós végkielégítéssel az eddigi rekordot, jelenleg a SOTE felesleges kancellárja), Lex Vida Ildikó (ő volt az APEH vezetője korábban, jelenleg Tállai András Fideszes potentát vezeti), Lex Domokos (az Állami Számvevőszék  Fideszes elnöke), Lex Biszku, Lex Baka, Lex Éger.  

A névsor, és az, hogy miért került sor miattuk 2012-ben rendeletalkotásra, elérhető ITT !         

 Időközben a Lex-ek listája tovább gyarapodott, mert Fideszesnek, vagy Fidesz közelinek lenni jó! A diktatúra felé vezető úton már nem baktatunk, hanem felértünk a csúcsra! Bár lehet, hogy még van feljebb, ha 2018-ban ezek megnyerik a választást! Lehet, hogy újra közlekedni fog a fekete autó is, mint Rákosi pajtásék idejében.   

A 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem óta a Fidesz az országgyűlésből szabályos törvénygyárat csinált. Alkotmányoztak is, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adó, amelynek köszönhetően a magas jövedelműek és a hatalom nem, vagy alig fizetnek adót! Készült egy munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv is! A legaljasabb talán a választójogi törvények fazonjukra igazítása! Inkább a „kinőtt” zakóját igazítaná már a jelenlegi duci fazonjára a miniszterelnök!

A hatalom és egyre népesebb, egyre drágább holdudvara amennyiben úgy kívánja, módosítanak a rendeleteken és a törvényeken, mert már a paragrafus is úgy tekeredik, ahogy a Fidesz akarja! A Fidesz mindent visz, Magyarország jövőjét is!

Békéscsaba, 2017. október 10.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Ez a Rubicon, 1989 óta egyetlen párt, a Fidesz sem merte átlépni a vörös vonalat, hogy ellenzéki pártokat szüntessenek be” – mondta Schiffer. Hozzátette, politikai szempontból talán nem racionális az a keménység, ahogy a kormánypárt fellép a Jobbikkal szemben, hiszen ezzel a választókban is tudatosítják, kit tartanak igazi kihívónak – „ha azonban Simicska Lajosról van szó, a fideszes  politikusoknál leesik a racionalitás ékszíja”, a vele folytatott élet-halál harcot pedig milliók szenvedik el. Az Állami Számvevőszék korábbi alelnöke szerint szakmailag teljesen indokolatlan és szokatlan a volt fideszes Domokos László vezette számvevőszék eljárása. (Részlet a Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen című cikkből)