Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15815659

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Ghánában is sportlétesítményeket épít a magyar kormány

Szijjártó Péter a hónap végén Ghánába utazik, hogy elmélyítse a kapcsolatokat – írja a 444 a Modern Ghana cikke alapján.

A ghánai sajtónak Szabó András nagykövet nyilatkozott, aki elmondta: magyar-ghánai üzleti tanács alapítására készülnek, Magyarország pedig együttműködne az afrikai országgal vízügyi beruházásokban, építőiparban, hulladékfeldolgozásban, mezőgazdaságban és a megújuló energia-iparban is.

Magyarország évente magyar zenei fesztivált rendez majd Ghánában, és természetesen sportlétesítményeket is épít majd.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Segítjük Egyiptomot, Nigériát, valószínűleg Líbia valamelyik kormányát is (három van egyelőre belőle), elképesztő módon a kisebbségét levadászó mianmári hatalmat is – szembemenve a világgal! Stadionokat, illetve fűthető focipályákat építünk Szlovákiában, Horvátországban, Szerbiában, Romániában, és csak az Isten tudja még, hogy hány országban és hány milliárd adóforintunk megy el rá. És ezeket a létesítményeket fenn is kell tartani, mert akár egy év alatt is képesek tönkremenni. Ghánában is avat vajon kereskedőházat Szijjártó, akinek ez akkora mániája, mint Rogánnak a Letelepedési kötvény, vagy a Nemzeti konzultációk.

A Magyarországon már átadott általában óriási méretű stadion mind veszteséges, még a nagy Fradi stadionja is! Debrecenben amikor otthon játszik a csapat, a szurkolókat ingyen viszik ki a nagyerdei stadionba. Általában 1800 néző van a 22 ezres stadionban. Szombathelyen 15 milliárdért épült fel a 9 milliárdra tervezett stadion, de parkoló nem épült hozzá. Még az ingyenes megnyitóra sem sikerült feltölteni nézővel. Üzemeltetőt nem találnak, ezért már három hete parlagon áll.

Mindeközben a magyar társadalom egyre rosszabb helyzetbe kerül, a társadalombiztosítási járulékot már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz belőle. Elképesztő módon minél több az ilyen eset, annál népszerűbb a Fidesz és a kormány, amelynek nem a társadalom a fontos, hanem a multik és az idegenek finanszírozása, eltarttatása velünk, jövedelemhez alig jutó magyarokkal. Ráadásul Ukrajnába már 15 milliárd forintunk áramlik ki nyugdíjként olyanoknak, akik itt soha nem dolgoztak, és ingyenes nekik az orvosi ellátás is.

Rendjén van ez így magyarok? Lehet, hogy néhány hétig a választás előtt mi is fontosak leszünk, de ekkora terhekkel a hátunkon már nem biztos, hogy fel tudunk egyenesedni.

Békéscsaba, 2017. november 25.

F. I. – T. Z. 

Emlékeztető 1.: „Mikor lehet elmondani végre azt, hogy már nem vagyunk Következmények nélküli ország? Valódi rendszerváltozás kellett volna, de nekünk sem a forradalom, sem a rendszerváltozás nem sikerült. Az a kevés magyar, akinek sikerült, azok viszont ma már többszörös milliárdosok, offshore lovagok, oligarchák, a társadalom többsége viszont egyre rosszabb helyzetbe kerül az alacsony fizetések, a magas adók, a devizahitelezésnek nevezett csalás és a korrupció miatt. Egyre többször hangzik fel a sóhaj, hogy Anyám, én nem ilyen lovat akartam!” (Részlet az 1956. november 4-e pokoli hajnala című írásból)

Emlékeztető 2.: „Van az országban egy 100-250 ezer ember, aki ennek az új uralkodó osztálynak a része. Van egy további 500 ezer ember, aki jól él, mert kapcsolódik valamilyen szinten hozzájuk. Van 1 millió ember, aki el van, és akkor ott marad 8 millió ember, aki nyomorog, leszakad, küszködik. A kormánynak az alapvető feladata az, hogy ezt a 7-8 millió embert becsapja” (Róna Péter közgazdász)

Emlékeztető 3.: „Két módon tehetnek bolonddá. Az egyik, hogy elhitetik veled a hazugságot. A másik, hogy visszautasítod az igazságot.” (Sören Kierkegaard dán filozófus és teológus)