Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114113

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Fellázadnak a kiskirályok? Simonka emberei nyomás alá helyeznék Orbán Viktort!

Ahogy az várható volt, robbanás közeli állapotba került a Békés megyei Fidesz. A helyi NER szembekerült az országos NER-rel, sőt úgy tudni, hogy még magát Orbán Viktort is sikerült felbosszantani. S az nem bölcs ötlet, még a Fideszen belül sem.

Simonka György és Hanó Miklós (Fotó: alfahir.hu)

A lapunkhoz eljutott belső információkból úgy tudjuk, hogy nagyon komoly vihart kavart a Fideszen belül a békéscsabai szervezet magánakciója: ugyanis önhatalmúlag szavazták meg az országgyűlési képviselőjelöltjüket, Herczeg Tamást, és a nyilvánosság előtt kész helyzet kész helyzet elé állították Felcsútot és/vagy a Lendvay utcát. Erről ITT

Az pedig csak a hab a tortán, hogy erre semmilyen felhatalmazásuk nem volt, de még az alapszabályukkal is ellentétes, hiszen a jelölt állításnak megvan a maga menete.

De melyik fideszes mer nyomást gyakorolni Orbán Viktorra?! (Azt azért érdemes hangsúlyozni, az egyéni jelöltek kiválasztása az ő privilégiuma).

A körzetben három fideszes érdekcsoport küzd egymás ellen. Az egyik a jelenlegi országgyűlési képviselő, Vantara Gyula, aki már 2010 óta ott ül a parlamentben, de a városban még mindig kívülállóként tekintenek rá a párttársai. Megjelent Erdős Norbert is, aki egyébként a Fidesz európai parlamenti képviselője, valamint harcban áll még a békéscsabai szervezet, amelynek elnöke Hanó Miklós alpolgármester, és amely társaságot nem más, mint Simonka György támogat.

A több aggályos ügybe is belekeveredő, ennek ellenére magának további politikai pályát vizionáló Simonka Békés megyében komoly befolyással bír, viszont nem biztos, hogy a hatalma kiterjed a Viharsarok határán túlra is. Erről ITT !

Több fideszes forrás is megerősítette, hogy Békéscsabán „fejek fognak hullani”, ugyanis Orbán Viktornak egyáltalán nem tetszett ez a magánakció, és a helyi NER-kiskirályok elrettentése végett példát fog statuálni a szétesőben lévő választókerületben.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Megkezdődnek az egymásnak feszülések! A közel egymilliárd forint kárt okozott Simonka György cége című két hónappal ezelőtti cikk elérhető ITT !  

Nagyon sok alapítványa van Simonkának, amely alapítványok amennyiben pályáznak, mindig nyerik a tíz- és százmilliókat, és a Zuhanyhíradó (a pletyka, amelynek valóság alapja csaknem mindig van) szerint szeretettel alkalmazta a vagyonkimentés művészetét is. A régi magyar közmondás szerint jegenyefák nem nőnek az égig! Vajon a 2018-as választáson sikerül megállítani a gólemet? Kipukkad-e végre a nagyra felfújt lufi?A szavazatvásárlásokkal sajnos még sok éhkoppon lévő választópolgárt meg fognak szédíteni! Ki fog derülni az is, hogy Farkas Flórián megérdemli-e a havi egymilliós tanácsadói fizetést? 

Békéscsaba, 2017. szeptember 12.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Saját fazonjukra igazították a választójogi törvényeket, a legelképesztőbb módon a fővárosit a választás előtti utolsó pillanatokban! A választókerületek határait a Kubatov-lista alapján átszabták, és választójogot kaptak a határon túliak. Azt, hogy melyik párt nyeri a választást, és ki lesz a miniszterelnök, már a külhoni levélszavazatok dönthetik el! Ez tény attól függetlenül, hogy az ő szavazatuk nem ér annyit, mint a belföldi szavazat, ez azonban pont elég ahhoz, hogy a Fidesz és Orbán Viktor még hosszú ideig a nyakunkon maradjon! Ez azzal lenne megakadályozható, ha a kedves magyar választópolgárok fele nem maradna otthon a szavazás helyett! Amennyiben a választáson a választók legalább 80-85 százaléka részt venne, gátat lehetne szabni a hazárdjátéknak!” Részlet A dübörgő sorosozás és a hazug közmédia elfedi a tényeket című írásból)

Emlékeztető: „Orbán Viktor 2001-ben az Európai központi Bank befolyása alá helyezte a Magyar Nemzeti Bankot. Azóta se a magyar kormány, se a magyar Parlament, se a magyar választópolgárok nem gyakorolhatnak felügyeletet „saját” Nemzeti Bankjuk felett. Ezzel persze nem nagyon dicsekszenek!” (Részlet a Miért nincs pénze a magyarnak? című cikkből) Mindennek ellenére a jegybank minden kiadása a magyar adófizetőket terheli! Nyereségét a jegybank-elnök hat alapítványba következmények nélkül folyamatosan kiszervezi.