Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15815668

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Ez is eljött: az USA légiereje védelmezi az Iszlám Állam terroristáit Szíriában

„Az amerikai katolikus vezetők jelzik, hogy ellenállnak a pápa ügyrendjének” címmel az amerikai Wall Street Journal arról számol be, hogy az amerikai katolikus püspöki konferencia konzervatív érseket választott a kulcspozíciónak számító abortusz elleni, „életért folyó tevékenységek bizottsága elnökéül”. Ezzel legyőzte a liberális jelöltet, aki a pápa szoros szövetségese – írja a lap.

Hasszan Ruháni, a 80 milliós népességű Irán elnöke bírálta Szaúd-Arábiát, amiért az durván beavatkozik Libanon belügyeibe. Azt mondta, „szégyenteljes”, hogy egy muzulmán állam az izraeli rezsimnek könyörög, hogy hajtson végre katonai támadást a libanoni nemzet ellen a Hezbollah elleni harc ürügyén, és hogy még készen áll dollár milliárdok elköltésére is e célra. Ruháni elnök ezt néhány nappal azután mondta, hogy Szaad Hariri libanoni miniszterelnök a szaúdi fővárosban jelentette be lemondását posztjáról, és a jelek szerint Rijadban házi őrizetben tartják. Ruháni hozzátette, ugyancsak szégyenletes, hogy Szaúd-Arábia Jement szüntelenül bombázza, eddig 12 ezer embert megölve; az országba nem engedi be a humanitárius segélyt, miközben 17 millió ember az éhhalál szélén áll – idézi őt a PressTV iráni tévé angol nyelvű szolgálata.

Észak-Korea ENSZ-nagykövete a világszervezet elnökének írt levelében közölte, hogy az amerikai és dél-koreai közös, hadihajókkal és légierővel folytatott gyakorlatok „a Koreai-félszigeten a legrosszabb helyzetet hozzák létre és ez egy azonnali nukleáris háborút is kirobbanthatnak”. Hozzátette: az Egyesült Államok által évek óta folytatott nukleáris fegyverekkel való fenyegetés Észak-Korea ellen egyértelműen bizonyítják, hogy Phenjan mindeddig a helyes utat választotta védelmére és azt folytatni fogják – idézi a levelet a Sputnik News orosz hírügynökség francia nyelvű szolgálata.

Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint az Egyesült Államok által Szíriában törvénytelenül vezetett katonai koalíció megakadályozta az ott a szíriai elnök meghívására jelen lévő orosz légierőt abban, hogy az Iszlám Állam utolsó szíriai erődítményéből, Abu Kemálból menekülő terroristákat megtámadja – jelenti a Sputnik News orosz hírügynökség német nyelvű szolgálata. Az amerikai légierő arra hivatkozott, hogy mivel az onnan menekülő terroristák megadták magukat, rájuk is vonatkozik a genfi egyezmény, amely a hadifoglyok és harcosok státuszát szabályozza. Ráadásul a koalíció gépei még fel is szálltak, hogy aktív védelmet nyújtsanak a terroristáknak és megakadályozzák az orosz gépeket, hogy a terroristákat megtámadják.

Lovas István

Forrás: Lovas István idővonala/Nemzeti Hírháló

A Futni hagyták az Iszlám Állam dzsihadistáit című cikk elérhető ITT

sokkaljobb-kommentár: Ma reggeli hír szerint 250 fő körüli iszlám államos gazember nyerhetett egérutat Szíriában amerikai és angol segítséggel, állig felfegyverkezve. Teherautókon légi védelem mellett engedték szabadon őket szerte Szíriában. A szabadon bocsátott gyilkosok között lehet akár több vezető terrorista is. Egy háttér-információ szerint sokan kelhetnek útra Európa irányába. Elvégre elég sokan mentek Európából is harcolni a szíriai olajért, aranytartalékért, pénzkibocsátási jogért. Nagyon kell nekik Szíria aranytartaléka, hatalmas olajmezői, pénzkibocsátási joga. Ezek egyikét se adta le Asszad elnök nekik, amelyek közül akár az egyik is halálos bűn.Köszönjük a karácsonyi ajándékot Amerikának és Angliának is! Vajon Londonba is jut majd ezekből a kimenekített hétpróbásokból?

Békéscsaba, 2017. november 20.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!