Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819079

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Egyre hízik a Magyar Nemzeti Bank! (videóval)

Legkevesebb négyszáz fővel nőtt Matolcsy György elnöksége óta a jegybank dolgozói létszáma, és jócskán nőtt a jövedelem is! A monetáris tanács jövedelme az alig munkáért (kéthetente üléseznek, és általában gyorsan végeznek, mert nincs változás elég régóta a jegybanki alapkamatban)! A legutóbb a monetáris tanácsba felvették az iparkamara elnökének, Parragh Lászlónak az ifjú feleségét 3 millió forint feletti fizetéssel.  

Domokos László ÁSZ-elnök előterjesztésére az általában veszteséges állami tulajdonú cégek vezéreinek fizetését ötmillió forintban állapították meg. Ennyit kapnak Matolcsy György és vezetőtársai is, és jár nekik az alapítványokból is némi aprópénz, de kapnak jutalmat, prémiumot, béren kívüli juttatást is. A nyugdíjuk el fogja érni a négymillió forintot, és nem is sokára, mert a friss házas Matolcsy György például elmúlt 62 esztendős. 

A jegybank humánpolitikai vezetője Polt Péter legfőbb ügyész felesége, Polt-Palásthy Marianna szintén ötmillióért. Nemrégiben felvették a jegybankba a Polt Péter előző házasságából származó Petra nevű lányát, aki kezdő jogászként 500 ezer forintos fizetést kap.

A legfelháborítóbb az, hogy a jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége a jegybanki alapítványokat illeti, amelyek és családi, rokoni kifizetőhelyként is működnek! A közpénzt szabadon használhatják fel, ami egészen elképesztő. Vásároltak már belőle kastélyt, festményeket, 300 ezer forintos ösztöndíjakat fizetnek a rokonoknak és az ismerősöknek, van már jelentős ingatlan tulajdonuk is. Alapítottak egy bankot is (Növekedési Hitelbank), amelyet Matolcsy egyik unokatestvére vezet. A jegybanki alapítványok névjegyzéke elérhető ITT

Róna Péter közgazdász szerint százmilliárd forint körüli nyeresége volt a jegybanknak a devizahiteleseken. Nagyon nagy nyereséget ér el a jegybank a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazautalásain is, amin bizony nagyot kaszál az állam és a számlavezető bank is.

A Magyar Nemzeti Bank jelen formájában se nem magyar, se nem nemzeti!

A felduzzadt létszámú és jövedelmű jegybankkal kapcsolatban a Hír televíziós információ elérhető ITT

A vicces kedvű jegybankelnök hétfőn megnevettette az országgyűlést! Ezúttal nem kellemes karácsonyt kívánt… A legközelebbi rokonairól annyit, hogy az egyik unokatestvérének bankot (Növekedési Hitelbank) csinált, a másik unokatestvére is jól járt anyagilag a jegybanki alapítványokon keresztül, akinek a felesége Kecskemét polgármestere. Jutott bőven vissza nem térítendő támogatás a fia dunántúli bútorgyárának is. Nemrégiben feleségül vette ifjú barátnőjét… A parlamenti kackac videófelvétele:  

 

Békéscsaba, 2017. október 10.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Adjátok kezembe egy ország pénzügyeit, és nem érdekel, hogy kik hozzák a törvényeket a parlamentben!” (Mayer Amschel Rotschild, a Rotschild dinasztia megalapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a mi pénzkibocsátási jogunkat leadta, szinte azonnal meg is indultunk lefelé a lejtőn!

Emlékeztető 2.: „Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez bekövetkezzen” – ezt mondta nevetve a Népszabadság tudósítójának Orbán Viktor, amikor az újságíró arról kérdezte, hogy megingott-e Matolcsy Györgyben a bizalma az MNB alapítványainak elképesztő pénzszórásai miatt. (Részlet az Orbán a Matolcsy-botrányról című cikkből)

 Emlékeztető 3.: „Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció! Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 forint, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd forint volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték! Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint. Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos költségnek, ettől azonban a tények nem változnak. A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt! (Részlet a Megtalálták a kiskaput Rogánék című cikkből)