Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15613932

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

A temérdek milliárdot felemésztő tiltakozás felesleges volt

Ezt a józanabb magyarok eleve tudták is. Elkészült rengeteg nagy kék óriásplakát, és telepakolták vele az országot MAGYARUL intézve a tudnivalókat a migránsokhoz.

Aztán jött az elbukott népszavazás, mert lehet azt bárhogy csűrni-csavarni, az bizony bukta volt, óriásplakátostól, szóróanyagostól, temérdek hirdetéssel megspékelve rádiókban, televíziókban, napi és hetilapokban, és maga a népszavazás költsége bizony legkevesebb 17 milliárd adóforintunkba került.

Az a bizonyos kvóta, ami ellen tiltakozott a hatalom, 1294 migráns befogadását írta elő. Most bizony előírják, hogy be kell őket legkésőbb a következő hónap végéig fogadni. Rogán Antal a közelmúltban a brüsszeli tárgyalást követően bejelentette, hogy a 14–18 év közötti fiatal felnőtteket befogadjuk. Mivel iratok nélkül jönnek, általában kiskorúnak hazudják magukat, ezért sor fog kerülni a DNS-vizsgálatokra. Aminek darabja 140 ezer forint, és akár két évet is tévedhet.

Jelenleg zajlik a nemzeti konzultáció, ugyancsak migráns ellenes kérdésekkel 1,2 milliárd forint körüli költséggel. A nagy kék óriásplakátok ellepték az országot ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT szöveggel. Most a fagyi visszanyalt, ami várható is volt. Brüsszelben a Fidesz uniós képviselői és maga Orbán Viktor is mindennel egyetért, mindent megszavaz, aláír. Itthon meg megjátssza a nagy ellenállót a brüsszeli akarattal szemben. A kettős beszéd csúcsa: Brüsszelben mond egy beszédet, és egy teljesen másikat Budapesten.

Olaszországból négerek, Görögországból vegyes összetételű szállítmány érkezhet. Nyilvánvaló, hogy a kétes elemektől igyekeznek majd szabadulni.

Szicília és Kalibria nagy veszélyben van az olasz uniós képviselő szerint. Líbia felől (Líbia olasz gyarmat volt) rozoga hajók sokasága szállítja az afrikai jövevényeket a tengeren. A migránsokkal kapcsolatos haszonélvezetbe az olasz maffia is beszállt.

Afrikában ismét megjelent az ebola. Az ázsiai Jemenben a kolera ütötte fel a fejét, és óriási veszélyt jelent az éhínség. Szaúd-Arábia évek óta megszállva tartja az országot, és már odáig vitte a harci kedvet, hogy lebombázta az egyetlen kikötőt is, ahol ki tudta volna a segélyszállítmányokat az ENSZ rakodni. Az Iszlám Állam alapítói is Szaúd-Arábiából származnak, mint ahogy onnan származott a 2001. szeptember 11-i new yorki merénylet elkövetőinek többsége is.

Az Európai Unió vezérkarát át kell állítani az európai őslakosok védelmére, és meg kell állítani Szaúd-Arábiát, és természetesen az észak-koreai diktátort, aki egyre félelmetesebb fegyvereket próbálgat ki szinte folyamatosan.

Békéscsaba, 2017. május 17.

Anton

Emlékeztető: „A gyerekek előőrsként jönnek. Ezzel két fontos célja van a szülőknek: sokszor az európai szociális juttatásokat utalják át az otthonmaradóknak, emellett megnövelik annak esélyét, hogy családegyesítés révén eljussanak Európába. Mindez közismert nyomásgyakorló eszköz, az Egyesült Államokba tavaly Dél-Amerikából 68 ezer  kísérő nélküli gyermek érkezett. Tanulmányok sora szól arról, milyen súlyos lelki sérüléseket szenvednek eközben, sokuknál nem is az elődleges, a háborús trauma a legsúlyosabb, hiszen azt mégiscsak idegenek okozták, hanem az, hogy a szüleik kényszerítették őket, hogy vonatra, repülőre, hajóra szálljanak – abban a tudatban, hogy akár soha többé nem látják majd őket. Azt pedig senki sem tudja, hogy menetközben kikhez csapódnak hozzá, mely egyedülálló felnőttek segítik, vagy éppen használják ki őket.” (Részlet a Gyerekarcú honfoglalás című cikkből)