Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116550

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

A NATO elismerte, hogy ők az agresszorok

Ugyanis nem létezik az orosz fenyegetés, de azért tovább terjeszkednek. A NATO katonai bizottságának elnöke, Petr Pavel a Politico magazin beszámolója szerint azt mondta, a NATO nem biztos abban, hogy Oroszország fenyegetést jelent a szövetség tagjaira nézve.  

A Politico beszámolója szerint Pavel hétfőn azt mondta, a NATO nem biztos abban, hogy Oroszországnak ellenséges szándékai vannak az észak-atlanti szövetség tagjaival szemben, de a NATO ennek ellenére mindent megtesz annak érdekében, hogy tagjait megvédje „bármilyen lehetséges fenyegetéstől”. 

 

„Mi a fenyegetést két fő tényező alapján definiáljuk; a képességek megléte, és a szándék. Amikor a szándékról van szó, nem tiszta a helyzet, mert nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy Oroszországnak agresszív szándékai vannak a NATO-val szemben.” 

 

Pavel elmondása szerint Moszkva a nukleáris és konvencionális kapacitásait egyaránt nagy mértékben növelte, és a NATO azt kell garantálja, hogy „a Krímben látott forgatókönyv nem ismétlődik meg NATO-országban.” 

 

A NATO és Oroszország közti viszony 2014-ben jutott mélypontra, amikor az észak-atlanti szövetség tagjai nem-konvencionális módszerekkel megbuktatták az ukrán kormányt, és helyette egy olyan csoportot juttattak hatalomra Kijevben, ami a NATO-csatlakozás útjára állította az országot. 

 

Ukrajna NATO-csatlakozásával az észak-atlanti szövetség megkaparintotta volna a Fekete-tenger feletti teljes ellenőrzést, azáltal, hogy a Krím-félsziget egy NATO-tagállam ellenőrzése alá jutna. 2014 márciusában azonban az orosz többségi lakosság egy népszavazáson megszavazta az Ukrajnától elszakadást és az anyaországhoz csatlakozást, ezzel keresztülhúzva a NATO expanziós terveit. A nyugati országok később az ukrán válságba beavatkozással vádolták Oroszországot. 

 

December 22-én Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter azt mondta, az utóbbi tíz év során - tehát már évekkel az ukrán válság előtt - a NATO katonai jelenléte Oroszország nyugati határai mentén háromszorosára nőtt. 

 

Forrás és fotó: magyarkozosseg.net/Nemzeti Hírháló 

 

sokkaljobb-kommentár: A tények nem számítanak, az USA további szankciókat akar Oroszország ellen. Ukrajna fegyvert kér a NATO-országoktól önvédelmi céllal. Az Iszlám Állam régen megszűnt volna, ha nem kap folyamatos utánpótlást és nemcsak fegyverből, hanem leginkább VÍZBŐL!  A Fogd rá a nyuszira nevű társasjátékot sikeresen alkalmazza Amerika az oroszokkal szemben. Az Ukrajna elnevezés szabad fordításban: Oroszország határvidéke. A Krím-félsziget orosz terület, az ukrán származású Hruscsov (aki leverette az 56-os forradalmunkat!) italozás közben ajándékozta oda 1954-ben Kijevnek, az ottani párt első titkár haver kérésére. Akkor ennek nem volt jelentősége, mert Szovjetunió volt Oroszország is, Ukrajna is. Az orosz hadiflotta ott maradt a félszigeten, és évekig jelentős bérleti díjat fizetett Ukrajnának Oroszország. Amikor a Hamis zászlós hadművelettel Amerika beavatkozott, azt követően már az oroszoknak is lépni kellett! 

 

Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó első titkára megmondta az amerikaiaknak, hogy ne avatkozzanak be Afganisztánban, mert ott nem lehet győzni, ők 18 évig kísérleteztek vele. Ez és a csernobili atomkatasztrófa be is adott nekik! Mégis ott van Amerika még mindig, és sajnos mi is ott szórunk el évente vagy 25 milliárdot! Egy régi szoci időkből származó vicc: A kérdés így szól: MIKOR LESZ BÉKE AFGANISZTÁNBAN? A válasz: MAJD HA AZ AFGÁNOK KIVONULNAK! Napjainkban is elég sok az öngyilkos merénylet és sok az áldozat. Ott a kábítószer lehet a fontos, más arab országokban meg az olaj. De hogy világ legszegényebb országát, Jement miért bombázta le Szaúd-Arábia, az még nem derült ki. Lebombázták már azt a kikötőt is, ahová a segélyszállítmányok hajói érkeztek! Jemenben kitört a kolerajárvány, ami bizony veszélyt jelenthet az egész világra! 

 

Békéscsaba, 2017. július 28.

F. I. – S. A. 

 

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)