Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645346

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

A népességrobbanás alatt álló Nigériát is segítjük

400 millió forintból épít iskolákat és kórházat a magyar kormány – Nigériában

Ez egyszerűen hihetetlen! A távoli afrikai országban is beruház a magyar kormány! Balog Zoltán csúcsminiszter elmondta, hogy egy nigériai püspök júliusban látogatott el Magyarországra, és kért segítséget. Ez a támogatás nem fogja megállítani onnan se az elvándorlást.

Az erről szóló kormányzati döntés a napokban jelenik meg a Magyar Közlönyben.

Az a bizonyos négyszázmillió forint az vagy négyszázmillió dollár, vagy négyszázmillió euró lehet. Nigéria egy túlnépesedett, terrorral és nyomorral sújtott ország. Néhány év múlva 900 millióan lesznek, az Isten pénze is kevés lenne rájuk, főleg úgy, hogy ott is dübörög a korrupció! Az alig tízmilliós jövedelemhez alig jutó magyar társadalom meddig lesz képes elviselni ezt az észbontó pénzszórást? A Boko Haram terrorszervezet felszámolásában Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ígért segítséget Nigériának, és megígérte azt is, hogy segítünk a mezőgazdaság talpra állításában. Az állami tulajdonú magyar termőföldet meg a megélhetésüket ellehetetlenítő módon a kistermelők helyett a műköröm-építőknek, fitneszedzőknek.  

Jelentős támogatást nyújtunk Egyiptomnak, a Fülöp-szigeteknek, Vietnamnak, Laosznak,  nagyon sokat Ukrajnának (oda már 15 milliárd forint megy ki évente nyugdíjként és ingyenes a betegellátás is, és fizetünk ki munkabéreket, amit Ukrajna megadóztat!). Vajon hány országot támogatunk és melyik földrészen, még meddig? Mintha itthon minden rendben lenne ugye? Valamennyi pénz remélhetőleg marad itthonra is, és nemcsak az egyre népesebb és egyre magasabb költségeket okozó kormány és holdudvara eltartására és a rengeteg stadionépítésre, a focisták és a sportkörök eltartására.

„Mindeközben a halásztelki iskolások hónapok óta sörpadokon görnyednek” – jegyzi meg a Nigériával kapcsolatos támogatási hírről az egyik internetes portál.

Békéscsaba, 2017. november 9.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!