Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645491

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

A miniszterelnök elismerte... (Videóval)

2015 őszén Orbán Viktor miniszterelnök elismerte, hogy soha ilyen népes és magas jövedelmű kormány nem volt még Magyarországon. Aki azt hitte, hogy lesz változás ennek következtében, meg is kapta nemsokára a választ: létrehozták Rogán Antal vezetésével az agit-propot, vagyis a propaganda minisztériumot, óriási milliárdokkal kitömve.

Miért is lett ilyen sok államtitkár és államtitkár-helyettes?

Azért, mert a parlamenti képviselők létszámát levették a felére. Az onnan kieső Fideszes potentátok azonnal államtitkárok, vagy helyettesek lettek úgy, hogy egy elképesztő törvény alapján a hat havi végkielégítést is felvehették az Országgyűlés kasszájából. Államtitkárokból és helyettesből több mint 100 darab van már. A kormány teljesítménye ezzel nincs arányban, a társadalom számára egyre elfogadhatatlanabb.

Most újabb minisztériumot készül alakítani a kormány egy salátatörvénybe elrejtve. Ez felügyelné a kaszinókat és a szerencsejátékot. Kaszinóból 9 darab van, 5 Budapesten Andy Vajnának óriási lehetőséget biztosítva, és 4 vidéken. Mind a kilencet milliárdosok üzemeltetik, akik vagy fizetnek adót, vagy nem. Hogy kikerüljenek végképp az adóhatóság bűvköréből, ezért kell az új minisztérium, újabb nagy haveri körnek magas jövedelmet biztosító munkakörök betöltését lehetővé téve.

Az egészségügynek, az oktatásnak, a szociális ágazatnak, a kultúrának nincs minisztériuma, de a kaszinóknak és a szerencsejátéknak lesz. A Szerencsejáték Zrt-t lehet, hogy valamelyik oligarcha le fogja nyúlni! Az online fogadási lehetőséget is Andy Vajna nyerte el az öt budapesti kaszinó mellé, de lehet, hogy övé lesz az egymilliárdért mostanában felújítandó margitszigeti kaszinó is. De övé a sok szennycsatornát működtető tv2 és sok minden más. A magyar adófizetők jobban jártak volna, ha Amerikában marad az idős kormánybiztos.Igaz, akkor lett volna másik pénztárosa a Fidesznek. A legtehetségesebb mégiscsak Mészáros Lőrinc, aki csodát tett: egy év alatt százmilliárd forinttal lett gazdagabb.

A kormányüléseken azoknak az ágazatoknak, amelyeknek nincs minisztériuma, nincsenek megfelelő lobbi-erővel képviselve. Biztos, hogy Balog Zoltán református lelkész a legalkalmasabb csúcsminiszter?

Lehet, hogy átverte Bözsi nénit a miniszterelnök?

Lázár János csütörtöki szokásos sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy egyelőre nincs napirenden a nyugdíjemelés. Legszebb hívatás a szívatás...

A 80 éves Bözsi néni egy HAT LELKES faluban él, ahol emlékparkot építettek és templomot újítottak fel 560 milliós európai uniós pénzből. Amikor a parkot elkezdték építeni, még tízen éltek a faluba.Egyszer már megesett Bözsi nénivel, hogy megverték és magára hagyták. A miniszterelnökkel készült felvételen mutatták Bözsi néni jószágait és „kincseit”. Érdemes volt felhívni Bözsi nénire a hétpróbások figyelmét? Csak nehogy baja essen neki is, és egy éjszaka sötétjében lába kelljen a jószágainak…

A nagygéci miniszterelnöki látogatás videófelvétele:

Békéscsaba, 2017. május 15.

Anton

Emlékeztető: Napjainkban ott tartunk, hogy ma történik egy botrány, és erről zeng a sajtó! Másnap következik egy még nagyobb botrány, és az előző napi botrányt már el is felejtettük. Az elszegényedést úgy árulja a piacon a kormánypropaganda, hogy Magyarország erősödik! Holott csak a korrupció erősödik, de az nagyon! Erre ékes példa a vizes vébé esete! A tervezett 24,5 milliárdos költségkeret úgy elszállt, mint a sóhaj! Már 100 milliárd forint felett nyargal, de a vizes vébé kezdetéig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok adóforintunk tűnik el ennek ürügyén. Ilyenkor sóhajt fel a magyar, hogy De jó, hogy nem mi rendezzük a 2024-es olimpiát!” (Részlet az Ez már több mint amnézia című írásból)