Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116595

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

A magyar választópolgárok fele nem megy el szavazni!

Amennyiben 2018-ban is így lesz, akkor az Orbán-kormány leválthatatlan!Aki nem képes a szavazásra négy évenként fél óra időt szakítani, az a választás után ne panaszkodjon, ne is hozza szóba az „eredményt”, akár tetszik neki, akár nem…  

Nálunk sem az unióhoz, sem a NATO-hoz történő csatlakozás esetében nem volt meg az 50 százalékos részvétel, mégis érvényesnek mondták ki!

Belgiumban azt, aki nem megy el szavazni, megbüntetik! Magyarországon ugyanúgy le kell gyártani a nyolcmillió szavazócédulát, meg kell venni a nyolcmillió borítékot (enélkül nem tudnák végrehajtani a nagy választási csalást, vagyis a láncszavazást! Mindent úgy kell lebonyolítani, mintha minden választópolgár eleget tenne ÁLLAMPOLGÁRI KÖTELESSÉGÉNEK!

A határon túli kettős állampolgárok levélben szavaznak. Mivel szinte valamennyien a Fideszre szavaznak, ezért van nagy jelentősége annak, hogy minden belső magyar szavazzon! A levélben történő szavazatokat ki és hogyan ellenőrzi? Az tény, hogy Ausztriában ellenőrizték, és meg kellett miatta ismételni a választást.

Az a Magyarországon élő, vagy Magyarországról az alacsony jövedelemmel kiszorított magyar (az ő szavazásukat jócskán megnehezítették!) aki nem szavaz, az bizony leszavazott a Fideszre. A Fidesz saját fazonjára igazított választójogi törvénye szerint a győztes mindent visz. Így fordult az elő, hogy 2014-ben 43 százalékos szavazati aránnyal meg lett nekik a parlamenti kétharmad! A gyalázatos választási törvényt is csak ők fogadták el a parlamentben, mint ahogy az az alaptörvény esetében is történt, amelyből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nem védték le a földet, a vizet, az egészségügyet és a nyugdíjat. Ettől még a nap nem áll meg az égen, és mindezek ellenére egyre népszerűbb a kormánypárt.

Alkotmányos védelem alá helyezték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, aminek köszönhetően a törvényalkotók és kedvenceik nem, vagy alig fizetnek adót! Az adófizetési kötelezettséget rátolták a jövedelemhez alig jutókra, és bevezették a kieső bevétel pótlása érdekében a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját!

A hiba kinek a készülékében van? Gyaníthatóan a magyar társadaloméban, mert megtanították őket tűrni és szenvedni! A hiszékenység vámszedői kemény munkával nemcsak tökélyre viszik a korrupciót, hanem el is tüntetik a lopott holmit! Következmények nélküli országban ez így szokás! De meddig lehet ezt elviselni, mikor következik be a nagy bumm, vagyis az összeomlás? Mert bizony az államadósság és az államháztartási hiány már az eget nyaldossa, és tovább dübörög nagy költekezés, a beruházások túlszámlázása, a felesleges költekezés!

 SVPSZ/Facebok/F. I.

Emlékeztető: „Most Tusnádon kint járva a pártrendezvénnyé silányított „szabadegyetemen” Orbán megfenyegette a székelyeket azzal, ha nem rájuk szavaznak, akkor elzáródnak a pénzcsapok! Ki se lett volna szabad nyitni addig, amíg Magyarország, a magyar társadalom ekkora bajban van! Tusnádon a magyar állam pénzén épült ki a kemping, de hogy kinek termeli egész évben a hasznot, nem lehet tudni. Valamelyik Fideszes potentátnak! Vagy 180 millió forintot évente, és maga a szabadegyetem is belekerülhetett vagy 500 millió forintjába a magyar adófizetőknek. Valódi nemzeti kormánynak az lenne az első, hogy a saját népének biztosít mindent, és ha marad, akkor járul hozzá a fél világ megsegítéséhez!” (Részlet A Fidesz törvénygyára megalkotta az új választójogi törvényt című írásból)