Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645482

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

A Jobbik hajtja végre az ítéletet Dél-Békés felett

Dél-Békés, a rendszerváltás egyik legnagyobb vesztese, a jelenlegi parlamenti képviseleténél sokkal jobbat érdemelne, mert változás nélkül előbb-utóbb elnéptelenedik – erre figyelmeztetett Szabó Ervin, a térség (Békés megye 4. választókörzetének) jobbikos országgyűlési képviselő-jelöltje csütörtöki, mezőhegyesi sajtótájékoztatóján.

Szabó Ervint a Jobbik elnöke mutatta be a nyilvánosság előtt. Vona Gábor ugyanakkor elmondta azt is, hogy a térség egy másik településéről, Végegyházáról érkezett, ahol jövő vasárnap időközi polgármester-választást tartanak: a jobboldali ellenzék színeiben induló Vajda Norbert pedig a legesélyesebb erre a posztra, és „nemsokára ő is belép a jobbikos polgármesterek sorába” – tette hozzá a pártelnök.

Kiemelte még, hogy Végegyházán volt alkalma „szemtől szemben” is beszélni a helyiekkel, amit értékes időnek nevezett, „ilyenkor mindig csiszolódnak a programok”, ugyanakkor ez egy „komoly látlelet arról, hogy Dél-Békés milyen állapotban van, az itt élőknek milyen problémái vannak, és mit várnak el a közélettől”.

Vona Gábor szerint a 2018-as választás, az előttünk álló egy év nagyon nehéz, „embert próbáló” lesz, amire a Jobbik tisztességes, pozitív programmal készül. Legerősebb ellenzéki pártként változtatnának a közéletre jelenleg jellemző stíluson, a Jobbik célja „egy emberközpontú szolgálat, nem pedig egy emberek feletti uralom” – hangzott el.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal és egyéb elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: Napjainkban ott tartunk, hogy ma történik egy botrány, és erről zeng a sajtó! Másnap következik egy még nagyobb botrány, és az előző napi botrányt már el is felejtettük. Az elszegényedést úgy árulja a piacon a kormánypropaganda, hogy Magyarország erősödik! Holott csak a korrupció erősödik, de az nagyon! Erre ékes példa a vizes vébé esete! A tervezett 24,5 milliárdos költségkeret úgy elszállt, mint a sóhaj! Már 100 milliárd forint felett nyargal, de a vizes vébé kezdetéig még sok víz lefolyik a Dunán, és sok adóforintunk tűnik el ennek ürügyén. Ilyenkor sóhajt fel a magyar, hogy De jó, hogy nem mi rendezzük a 2024-es olimpiát!” (Részlet az Ez már több mint amnézia című írásból)