Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819248

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

A horror albérletárak veszélyeztetik az ország jövőjét

A kormány nemtörődömsége miatt az egész országban, de különösen Budapesten és a regionális központokban emelkedtek olyan magasra az albérleti díjak, hogy azok már a gazdaság egészét veszélyeztetik.  A Jobbik számos alkalommal hívta már fel a figyelmet a probléma mielőbbi állami szinten történő kezelésére, javaslatainkkal azonban mindig zárt ajtókon kopogtattunk.

Felelőtlenségnek tartjuk, hogy a kormány nem foglalkozik a megfizethetetlen albérleti díjakkal, amik már az országon belüli munkaerő áramlást is akadályozzák, hiszen a megalázóan alacsony fizetésekből szinte lehetetlen az önálló lakhatás anyagi feltételeinek előteremtése.  Az állami közömbösség nagyban közrejátszik a fiatalok tömeges külföldre vándorlásában, amiért egyértelműen Orbán Viktor és kormánya felelős.

A Jobbik kormányra kerülése után határozott lépésekkel fogja felszámolni az albérletpiacon tapasztalható kaotikus állapotokat. Állami hátterű bérlakás-építési programot fog beindítani, amelynek köszönhetően a jelenlegi piaci ár feléért, harmadáért is otthonhoz juthatnak majd a rászorulók.  Ennek megvalósítása során felújítjuk az üresen álló állami és önkormányzati ingatlanokat és azokat is bevonjuk majd a programba. Intézkedéseink a magyar kis- és középvállalkozásoknak is munkát fognak adni, valamint érdemben csökkenteni fogják a külföldre történő elvándorlást, mivel annak egyik legfőbb oka a lakhatási nehézségekben keresendő.

A helyzet érdemi rendezése azonban nem várhat tavaszig. Továbbra is követeljük, hogy a kormány tegyen azonnali lépéseket az albérletpiacon tapasztalható válságos állapotok felszámolására! Amennyiben erre továbbra sem képes, úgy vállalja a személyes felelősséget több százezer magyar fiatal külföldre üldözéséért!

Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozat Országos alelnöke

Forrás: jobbik.hu

Emlékeztető: „Mikor lehet elmondani végre azt, hogy már nem vagyunk Következmények nélküli ország? Valódi rendszerváltozás kellett volna, de nekünk sem a forradalom, sem a rendszerváltozás nem sikerült. Az a kevés magyar, akinek sikerült, azok viszont ma már többszörös milliárdosok, offshore lovagok, oligarchák, a társadalom többsége viszont egyre rosszabb helyzetbe kerül az alacsony fizetések, a magas adók, a devizahitelezésnek nevezett csalás és a korrupció miatt. Egyre többször hangzik fel a sóhaj, hogy Anyám, én nem ilyen lovat akartam!” (Részlet az 1956. november 4-e pokoli hajnala című írásból)