Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15113969

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

A Fidesz törvénygyára megalkotta az új választójogi törvényt

Rajta kívül nem is rúg labdába senki!

2014-ben már ez alapján a fazonra igazított törvény alapján szavaztunk. 43 százalékos szavazati aránnyal lett meg a kétharmados parlamenti többség, ami egészen elképesztő. A levélszavazatok 95 százaléka a Fideszre érkezett, de hogy ellenőrizte-e valaki, az nem derült ki. Annyi viszont igen, hogy 15 évente ellenőrizik a választói névjegyzéket, és elég sok nagyon idős ember kapta meg a magyar állampolgárságot választójoggal. Amennyiben időközben elhunyt, a család valakinek a sugallatára akár le is szavazhatott. A lehetőséget Pálfi Ilona, az Országos Választási Bizottság vezetője nem zárta ki.

2014-ben a Fidesz–KDNP frakció létszáma két fővel meghaladta a kétharmados többséget, de aztán útközben elveszett, mert az időközi választásokon elbukták. Ez azonban nem zavarja őket, egyből 50 százalékkal törvénykeznek, mint például a plakáttörvény esetében.

A budapesti választójogi törvény még az országosnál is rosszabb, ráadásul a választás előtt nem sokkal alkották meg. Sokak véleménye szerint ha ezt nem teszik meg, nem Tarlós lett volna a főpolgármester.

Most Tusnádon kint járva a pártrendezvénnyé silányított „szabadegyetemen” Orbán megfenyegette a székelyeket azzal, ha nem rájuk szavaznak, akkor elzáródnak a pénzcsapok! Ki se lett volna szabad nyitni addig, amíg Magyarország, a magyar társadalom ekkora bajban van! Tusnádon a magyar állam pénzén épült ki a kemping, de hogy kinek termeli egész évben a hasznot, nem lehet tudni. Valamelyik Fideszes potentátnak! Vagy 180 millió forintot évente, és maga a szabadegyetem is belekerülhetett vagy 500 millió forintjába a magyar adófizetőknek.

Valódi nemzeti kormánynak az lenne az első, hogy a saját népének biztosít mindent, és ha marad, akkor járul hozzá a fél világ megsegítéséhez!

Nálunk fordított a helyzet. Ha valaki alaposan megnézi, mennyi közpénz és uniós támogatás áramlik ki – de nemcsak a határon túlra! – feleslegesen, felhagyna minden reménnyel!Mintha szántszándékkal ürítenék ki az államkasszát azzal, hogy minden határon túli országban is épülnek már a stadionok, amelyeket fenn is kell majd tartani! Nyílnak világszerte a haveri kifizetőhelyként működő kereskedőházak, segítünk Egyiptomnak, a Fülöp-szigeteknek, Laosznak, és a sor sajnos végtelenített.Ukrajnából már van jócskán nyugdíjasunk is, és ingyenes nekik a betegellátás egy 1962-es Szovjetunióval kötött KÖLCSÖNÖS szociális szerződés miatt, ami régen nem kölcsönös, amit régen be kellett volna már fejezni, mert belepusztulunk! Az ilyenek miatt aztán a magyar beteg megy a várólistára, vagy a levesbe!

A 2018-as választásokig beindul a pénzszórás! Belegondoltatok, hogy mi lesz utána? Az államadósság egyre nő, és bizony nagyon jelentős az államháztartási hiány is! Hatalmas megszorítás, az infláció elszabadulása, a hitelesek még nagyobb bajba kerülése következik!

Nemcsak új választójogi törvényt alkotott, alkotmányozott is!

Mit hagyott ki belőle? A magyar társadalom négy alaptételét! Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, a társadalombiztosítás és a nyugdíj! Levédte viszont a gyalázatos egykulcsos adót, amely alapján a hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót!

Nemcsak alkotmányozott, megalkotta a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvet!

A szakszervezetek részéről más nem írta alá, csak az ősbolsevik Gaskó István, akit aztán később lapátra tettek. Ez a gyalázat azóta is hatályban van.

Nagyon sok törvényét úgy alkotja meg, hogy azt a saját híveire nem terjeszti ki!

Az egyik ilyen törvény volt, hogy a közalkalmazottaknak el kellett dönteni, hogy bér vagy nyugdíj! És általában a nyugdíjat választották, most meg csábítják vissza őket, mert hiányoznak! A hatalom embereire ez a törvény nem vonatkozik, az országgyűlési képviselők és a miniszterek rájárnak a nyugdíjkasszára is a magas jövedelem ellenére. Ilyen rájáró lehet Pintér Sándor, Harrach Péter, Fónagy János, Mikola István, stb. stb. stb.

Egyelőre egyik kínos ügytől a másikig, egyik korrupciós botránytól a másikig megyünk, de még forog velünk a mókuskerék. Csak már egyre többen esnek ki belőle!

Békéscsaba, 2017. augusztus 9.

Anton

Emlékeztető 1.: „Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció! Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 dollár, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd dollár volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték! Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint. Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos kiadásnak, ettől azonban a tények nem változnak. A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt! (Részlet a Megtalálták a kiskaput Rogánék című cikkből)

Emlékeztető 2.: A havi kétmilliós jövedelemhatár eltörlése az öregedő Fidesz-fanok miatt történhetett. Mindnek egymillió felett lesz a nyugdíja! Például a jegybank vezéreinek is ötmillióra nőtt a fizetése. Mivel Matolcsy György a jegybanki alapítványok némelyikétől is jövedelmet húz, emiatt az ő nyugdíja 3,5 millió forint körül lesz. A nyugdíjkassza beborításában ennek, és az Ukrajnába folyósított egyre több és egyre magasabb összegű nyugdíjaknak oroszlánrésze lesz. A nyugdíjak között máris szakadék van. Nagyon sok itthon az 50 ezer körüli nyugdíjas, és megjelentek az egymillió feletti nyugdíjasok is. Az 50 ezres és az egymillió feletti nyugdíj is egységesen emelkedik, jövőre például 3 százalékkal. A 22 500 forintos nyugdíjminimum nyolc év óta nem változott. Ez bizony nagyon káros hatással van egy sor szociális juttatásra, a szociális háló nem, illetve alig működik miatta. A 22 500 forintos nyugdíjminimum emelésére nincs lehetőség, de a havi ötmilliós jövedelem folyósítására az államkasszából, arra van!” (Részlet a Nem árt tudni róla! című írásból)