Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15810420

2017. december 14.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Szilárda napja van.
Holnap Valér napja lesz.

A felesleges munkavállalók leépítéséért kampányolnak

Agresszívan kampányol a választások után a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége azért, hogy az állam építsen le több százezer felesleges munkavállalót, akik csak koloncok a társadalom nyakán – mondta el az érdekképviselet elnöke.

Demján Sándor kritizálta a korábbi szocialista kormányzást, a Jobbik béruniós javaslatát és azt, hogy a jelenlegi kormány nem hoz kellően radikális döntéseket.

Tizenkilencedik alkalommal rendezve meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a Vállalkozók napját, melynek keretén belül közel száz vállalkozót díjaztak.

A folytatás, illetve a teljes cikk videóval elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Demján Sándor Kínával kapcsolatban kijelentette, hogy annak köszönheti a gazdagodását, hogy alig fizet munkabért. Legyen minden társadalom minél szegényebb és minél butább, annál inkább használható. A munkavállalói létszámba beleszámítja a magyar statisztika azokat is, akik az alacsony jövedelem miatt elhagyták az országot. A kivándorlókról alig esik szó. Volt egy szép nevű Gyere haza fiatal kormányprogram, ami elég gyorsan el is halt. Ne gyere haza fiatal?A soha meg nem térülő Budapest–Belgrád vasútvonal 750 milliárdos hitelét a magyar adófizetők fizetik vissza, de a beruházás olcsó kínai munkásokkal épül fel. Amíg tart a beruházás, lesz valamennyi bevétel, utána csak a drámai méretű hiteltörlesztés lesz úgy, hogy Paks II. orosz hitelét is fizetni kell, és bizony az államadósság is nyomja a lakosság vállát. Mértéke már 7,1 millió forint/állampolgár. 

Demján Sándor a száz leggazdagabb magyar listáján az ötödik helyen szerepel, vagyonát 160 milliárd forintra becsülik. Gyakorlat volt korábban a PPP-rendszerben történő (köz- és magán együttműködés) beruházás. Ilyen módszerrel építette meg Demján többek között a Művészetek Palotáját is. A nagy haszonról ITT !

Békéscsaba, 2017. december 2.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Szerintem fals elképzelés, hogy a tanult lakosság veszélyezteti az általános értelemben vett versenyképességet, a probléma inkább akkor jelentkezik, ha az „okosak” az ország határain belül képtelenek kamatoztatni a tehetségüket, például azért, mert a cégeiknek esélye sincs állami megrendelésekhez jutni, mert azok már le vannak zsírozva a nagyokosoknak. Azért nincs minden veszve azok számára sem, akik tanulni szeretnének, a világ számos országában igény van az okosakra is. Demján Sándornak semmi oka az aggodalomra: a kormány mindent elkövet, hogy teljesítse a kívánságát. Az oktatási reform, a munka törvénykönyvének kiherélése, a pályakezdők alacsonyabb jövedelme majd segítenek a versenyképesség javításában, az okosak és a szorgalmasak arányának helyreállításában.” (Részlet a Demján Sándor osztályharca című írásból)