Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116536

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

A dübörgő sorosozás és a hazug közmédia elfedi a tényeket

A dübörgő sorosozás és a hazug közmédia elfedi a tényeket

Nagyjából próbáljuk összefoglalni a három Orbán-kormány legnagyobb vétkeit. Nem elmúlt nyolc évezünk, hanem elmúlt tizenkét évezünk. Soha ilyen népes és ilyen pazarló kormánya nem volt még Magyarországnak, mint a jelenlegi. A szakértelem viszont hiánycikké vált, és az IGAZ szó is elvesztette a jelentőségét!

További milliárdokért meghosszabbítják a felcsúti kisvasút nyomvonalát. Eddig 900 millió forint uniós pénz ment el rá. Az unió egyelőre nem vizsgálódik. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A 2010-es választások idejére az MSZP és az SZDSZ teljesen hitelét vesztett párttá vált. Az SZDSZ időközben felszámolásra került, de a nyakunkra hagyott egy több mint egymilliárdos hitelállományt. Az MSZP is úszik az adósságban, valószínűleg az adósította el, aki új pártot hozott létre. Róluk bőven elég ennyi.

A 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem annak a nagy ígéretnek is köszönhető volt, hogy megígérték az elszámoltatást és a felelősségre vonást, és annyi mindent, hogy az amerikai nagykövet asszony be is szólt (milyen jogon is?), hogy ne ígérjen már annyit! A választás után tudtuk meg, hogy mit üzent vissza Orbán Viktor? „Ne a szavaimat, hanem majd a tetteimet figyelje!” Azóta is figyelünk, de már képtelenség követni ezt a sok katyvaszt, úgy belevitték a nagyérdemű választókat a málnásba. De mi lesz velünk, ha jön a medve?

Az első Orbán-kormány nagyobb vétkei

Nem szabad elfelejteni, hogy a devizahitel folyósítására az első Orbán-kormány nyitotta rá a kaput a 88/2001 (VI. 15.) számú rendeletével! Ők titkosították 2000-ben 85 évre az egyik legnagyobb maffiabotrányt, az olajaktákat! Ők adták le a 2000-ben a pénzkibocsátási jogunkat, és azonnal meg is indult az ország lefelé a lejtőn! „Orbán Viktor 2001-ben az Európai központi Bank befolyása alá helyezte a Magyar Nemzeti Bankot. Azóta se a magyar kormány, se a magyar Parlament, se a magyar választópolgárok nem gyakorolhatnak felügyeletet „saját” Nemzeti Bankjuk felett. Ezzel persze nem nagyon dicsekszenek!” (Részlet a Miért nincs pénze a magyarnak? című cikkből) Mindennek ellenére a jegybank minden kiadása a magyar adófizetőket terheli! Nyereségét a jegybank-elnök hat alapítványba következmények nélkül folyamatosan kiszervezi. 

A 2002-es szoci győzelem után Járai Zsigmond maradt a jegybankelnök, de nem akadályozta meg a folyósítást, pedig jelezték Svájcból, hogy baj lesz belőle! Járai Zsigmond megkapta az Orbán-kormánytól a legmagasabb állami kitüntetést Martonyi János társaságában. Mindketten a Mol valamelyik bizottságában ücsörögnek havi néhány milliós javadalmazásért, és persze, hogy rájárnak a nyugdíjkasszára is!

A devizahiteltől a Fideszes hatalmasságok a 2014-es újabb választási győzelem után megszabadultak a végtörlesztéssel, de a nép egyszerű gyermekeit az út szélén hagyták. Azóta is ott várakoznak, mert sajnos közülük nagyon sokat kilakoltattak.

Az elszámoltatás és felelősségre vonás ügyében annyi történt, hogy kineveztek kormánybiztosokat egymást követően kettőt is (Budai Gyulát, aki újabban kipenderül a mikrofonállványhoz és mondja az okosságokat, és Papcsák Ferencet, aki zuglói polgármesterként megbukott, de már a jegybank felesleges felügyelő bizottságát vezeti havi négymillió körüli fizetésért! Annyi történt, hogy a haveri kör ügyvédeit megbízták a vizsgálatokkal, és okoztak néhány milliárdos kiadást. Következménye nem lett csak a magas kiadás. Ami az adófizetők szempontjából pont elég.

A második Orbán-kormány is törvénygyárat működtetett

Valamennyi törvény a haverokat szolgálta!A harmadik Orbán-kormány egyetlen szóval nyerte meg a 2014-es választást: FOLYTATJUK! És folytatják is! Vajon az idők végezetéig?

A magyar társadalom négy alaptételét kihagyták az alkotmányból, amit újabban alaptörvénynek neveznek. Még az ország nevét is megváltoztatták: Magyar Köztársaságról Magyarországra.

Nem helyezték alkotmányos védelem alá a magyar társadalom négy alaptételét!! Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (láttátok ugye, hogy mit műveltek vele?), a vízbázis (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítás (az egészségünk!) és a nyugdíj (az idős korunk). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, ami miatt a hatalom és egyre népesebb holdudvara és a több milliós fizetésűek nem, vagy alig fizetnek adót. Sok a haverok közül az offshore lovag (a magyarországi adófizetést elkerülő!) és a multik nagyon sok adó- és egyéb kedvezményt kapnak. Milliárdokat például munkahely-teremtési támogatásra, holott a munkavállalók többségét a kis- és közepes vállalkozások foglalkoztatják. Nagy vétek volt a minimálbér megadóztatása! A megélhetési küszöböt még mindig nem éri el a minimálbér, ettől függetlenül nagyon sok honfitársunkat tartanak minimálbéren. A minimálbéres is 15 százalékkal adózik, mint a havi ötmilliós. A jövedelemhez alig jutók bizony itt hagynak bennünket! Már vagy 500 ezer honfitársunk vándorbotot vett a kezébe.

A kisember különadója az általános forgalmi adó (áfa). bevezették a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját. Néhány esetben csökkentették a mértéket, de a csökkentés nem a kisember javát, hanem a haveri kereskedőket és egyéb csínytevőket szolgálja.

Saját fazonjukra igazították a választójogi törvényeket, a legelképesztőbb módon a fővárosit a választás előtti utolsó pillanatokban! A választókerületek határait a Kubatov-lista alapján átszabták, és választójogot kaptak a határon túliak. Azt, hogy melyik párt nyeri a választást, és ki lesz a miniszterelnök, már a külhoni levélszavazatok dönthetik el! Ez tény attól függetlenül, hogy az ő szavazatuk nem ér annyit, mint a belföldi szavazat, ez azonban pont elég ahhoz, hogy a Fidesz és Orbán Viktor még hosszú ideig a nyakunkon maradjon! Ez azzal lenne megakadályozható, ha a kedves magyar választópolgárok fele nem maradna otthon a szavazás helyett! Amennyiben a választáson a választók legalább 80-85 százaléka részt venne, gátat lehetne szabni a hazárdjátéknak!

A harmadik Orbán-kormány ott folytatta, ahol az első kettő abbahagyta!

Hogy kormányzati és egyéb szokásaikat meddig képes a társadalom elviselni, még nem derült ki. Riogatásokkal egyelőre sakkba tartják őket/bennünket!

Még 2015-ben eldöntötték, hogy az uniós támogatást annak ellenére nem kapja meg a lakosság, hogy az EU nekik/nekünk szánta! Mostanában viszik tökélyre, és adósítják el főként a társasházak lakóit mindörökre. Mert hát a lakosság is szigetelhet – HITELBŐL! Erről a korabeli döntésről ITT

Eltörölték a bérplafont és havi ötmillió forintra emelték az általában veszteséges állami cégek vezéreinek fizetését. Ezt megelőzően megszüntette pártunk és kormányunk a bérplafont, ami miatt a teljes jövedelem beleszámít a nyugdíjba. Például Matolcsy György jegybank elnök túl van a hatvanadik életévén, ötmillió a fizetése, és két jegybanki alapítványtól is jövedelmet húz, amely alapítványok igazi haveri, rokoni kifizetőhelyként is működnek. Matolcsy nyugdíja akár négymillió forint nettó is lehet majd havonta. Mi az a bérplafon? Korábban például 500 ezer forintig kellett járulékolni a jövedelem után, az afölötti jövedelem után nem, és az afölötti rész nem került be a nyugdíjalapba! A járulékplafon eltörlésére az egyre idősödő Fideszes KISZ-fiúk miatt került sor, így aztán mindnek egymillió forint felett lesz a nyugdíja. A nyugdíjkassza nem a havi 55 ezer forint körüli nyugdíjat kapó Ratkó-gyerekek miatt fog bedőlni, hanem a magas jövedelműek miatt! Máris van néhány egymillió, sőt kétmilliós nyugdíj is, melyeknek a mértéke ugyanannyival emelkedik, mint a havi 55 ezer forintos nyugdíjak!

Az állami tulajdonú termőföldek milliárdosok kezére juttatását és a nemzeti dohánybolt akciót is elviselte a társadalom. A gyalázatos Letelepedési kötvénnyel nagyon jól járt a hatalom haveri köre, a hasznot már zsebre is vágták. Egyelőre szünetel a forgalmazás, de a választások megnyerése után folytatják! Az adófizetőknek kell majd a „vásárlóktól” visszavásárolni a kötvényeket, amelynek darabja 350 ezer euró! Hogy honnan származott ez a pénz, a „vásárlók” esetében nem vizsgálták. Jövőre a választások után már kb. 300 milliárd forint értékű kötvényt kell visszavásárolni. A migránsokkal lehet riogatni, még az sem zavar senkit, hogy nem kormányoznak. A migránsok iratok nélkül továbbra is bejönnek úgy, hogy azzal indítanak, hogy félrevezetik a hatóságot! Hamis személyazonosságot diktálnak be, amit a hatóság elfogad, és máris megkezdődik a Magyarország nyakán való élősködésük. Amikor kormányoznak esetleg, azt nem a társadalom érdekében teszik! Jövőre kiterjesztenek egy csomó juttatást a határon túlra is a szavazatvásárlás érdekében. Megkapják például az anyasági támogatást is gyermekszületés esetén, ami 65 ezer forint. A beiskolázási segélyek, az óvoda, bölcsőde felújítások, az egyetem-fenntartások úgy nyelik a magyar adófizetők pénzét, mint kacsa a nokedlit! Ellenőrzés nincs.

Ugyancsak ellenőrizetlenül áramlik kifelé Ukrajnába magyar nyugdíj, tavaly már 15 milliárd forint, és jelentős összegű munkabért is fizettünk ki oda, amit Ukrajna megadóztat! Ment vissza ingyen a földgáz, és jár nekik az ingyenes betegellátás is. Oroszország farvizén elvoltak, most már az eltartási kötelezettségükből elég sokat rátolt Amerika a magyarokra. Az aranytartalékot a kijevi Majdanon történtek után nem sokkal elvitték, de nem Magyarországra… Ukrajnába a nyugdíjfolyósítás és az ingyenes betegellátás egy 1962-es Szovjetunióval kötött KÖLCSÖNÖS szociális szerződés alapján történik, amit nem lenne szabad végrehajtani, mert hosszú évek óta nem kölcsönös! Mondj egy szlovák királyt, vagy mutass egy olyan magyarországi magyart, aki Ukrajnába jár nyugdíjért vagy ingyenes betegellátásért! A magyarországi adó- és járulékfizetők járandóságát jócskán megnyirbálták, és nagyon sok beteg honfitársunk kerül rá a várólistára. A kórházakban a betegellátás siralmas, mostanában sokat szenvedhetnek a hőség miatt is. Elviselhetetlen mértékű most már a baj az egészségügyben, az oktatásban és a szociális ágazatban!

Amennyiben összeírná valaki, hogy hány olyan törvény született meg az Orbán-kormányok alatt, amelyik a társadalom javát szolgálta, elég rövid lenne a felsorolás. A kormánynak a korrupció sokkal fontosabb, mint az eltartói! Tusnádfürdőn Orbán Viktor egyúttal lekavart egy választási kampányt is, mondván, ha nem rájuk szavaznak az erdélyi magyarok, akkor elzárulnak a pénzcsapok. Vajon mennyibe kerülnek ezek a tusnádfürdői összejövetelek a magyar adófizetőknek? A három millió nyugdíjasnak is dobnak majd megint Erzsébet-utalványt óriási postaköltséggel, elvégre azon elég jó haszna van az utalványokon a haveri körnek!

Hogy mi lesz itt a választások után? Megszorítások garmadája, állami hitelfelvétel, vagy újabb kincstárjegy értékesítések. A következményeket a magyarországi lakosoknak kell elviselnie, és nem a külhoniaknak! Az Oszd meg és uralkodj! nevű társasjáték ezzel kezdetét veheti, mert ahogy szaporodnak a külföldre kiáramló pénzek, úgy szűkül a belföldiek megélhetése. Külhonban is épülnek már a stadionok, fűthető focipályák, jégcsarnokok, amiket fenn is kell majd tartanunk. És bizony bennünket terhel a kormány agresszív propagandájának sokmilliárdos költsége is. A Haverok, Rokonok, Szomszédok, Mutyi, Hanta nevű kormányzás tovább dübörög.

A hatalom és a társadalom jövedelme között már nem árok van, hanem SZAKADÉK! A közmédiában erről nem igazán beszélnek, csak sorosoznak már KORMÁNYZÁS helyett is. Ha sokszor mondom, sánta vagy, elkezdesz sántítani, képes leszel elhinni az összes médiahazugságot. Tovább épülnek milliárdokért a stadionok, a már megépült stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző, a fenntartás is az adófizetőket terheli. A felcsúti játékvasút nyomvonalát is meghosszabbítják. Egy kabarétréfa szerint a kihasználtságához az kell, hogy Bécsig vezessék.

Aki nem akar tovább sántítani, az nem szavaz a Fideszre és utánfutójára, a KDNP-re! Ellenzékben Orbán Viktor sokszor elmondta, hogy NEM TUDJÁK ÚGY TÖNKRETENNI A HAZÁNKAT, HOGY NE TUDNÁNK ÚJJÁÉPÍTENI! Nagy tapsot is kapott a kijelentésre általában. Hatalmon egész másképp cselekedett. Soha nem látott mértékű uniós pénzt pazaroltak el, és bizony nagyon sok pénz került magánzsebekbe az ország felvirágoztatása helyett.

A VALÓDI rendszerváltás és a VALÓDI elszámoltatás és felelősségre vonás elkerülhetetlen, mert nem maradhat tovább Magyarország következmények nélküli ország, és nem maradhat tovább összeszerelő műhely sem! Nemcsak a szocialistáktól, vagy a legliberálisabb liberális SZDSZ nagyágyúitól kell most már megkérdezni, hanem a Fidesztől és a KDNP-től is, hogy MIT TETTETEK A HAZÁNKKAL?

Békéscsaba, 2017. augusztus 4.

Anton

Emlékeztető 1.: „Az Orbán-kormányok mindig megígérték az államadósság csökkentését, de hát ez úgy nem sikerül, hogy közben dübörög a kormányzati korrupció! Az államháztartási hiány 2017. első félévében 911,2 milliárd forint. Az államadósságunk 26 770 dollár, a Visegrádi 4-ek közül a legmagasabb. Az államadósság 22 milliárd dollár volt 1990-ben, miután a nemzeti vagyonunk is odalett, „sikerült” megsokszorozni úgy, hogy közben az állampolgárokat terhelő megszorítások egymást érték! Jelenleg az egy főre jutó államadósság összege csecsemőtől az aggastyánig 7,1 millió forint. Az idős magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményeket átnevezték öregezésnek, a korrupciót alkotmányos kiadásnak, ettől azonban a tények nem változnak. A korrupcióval kapcsolatban egyre többször jut eszünkbe a Keresztapa című film, vagy a Polip című 10 évadból álló olasz televíziós sorozat. Néhány film és sok filmsorozat is elkészülhetne már a magyarországi cselekedetekből. A korrupció leállítása helyett folyamatosan riogatja a kormány azokat, akiket kifoszt! (Részlet a Megtalálták a kiskaput Rogánék című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Orbán Viktor elmondta, hogy a multikat megadóztatta, és a pénzt odaadta a magyar családoknak! Melyik családoknak is? Az a bizonyos megadóztatás miről is szólt? A bankadót például azonnal áthárították bőségesen az ügyfelekre a bankok, megemelték a polgárok és a cégek bankköltségeit. Ahogy csökkent a bankadó mértéke, nem követte a számlavezetési költségek csökkentése. Ugyanez történik a multik esetében is, az árakba azonnal begyűrűzött az adó. Jövőre már jóval kevesebb lesz a bankadó, és az nem kerül be a központi költségvetésbe, azonnal átterelik a társasági adóba (TAO), amely szintén a korrupció melegágya. A TAO-kassza kulcsát az MLSZ kezeli, legtöbb pénz a felcsúti akadémiához kerül. Ezeket a tényeket azonban a székelyföldi magyarok nem tudhatják! Ők csak azt érzékelik, hogy rájuk, illetve a szavazataikra mekkora szüksége van ennek a kormánynak. Ők szavazhatnak levélben, a Magyarországról megélhetést biztosító jövedelem hiányában kiszorított belső magyarok nem! Ez a beszéd is nagyon alkalmas volt arra, hogy éket verjen a belső és a külső magyarok közé!” (Részlet a Visszatérés Orbán Viktor tusnádfürdői beszédére című cikkből)

Emlékeztető: Róna Péter közgazdász szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert.” (Részlet a Róna Péter szerint hét ember felelős a devizahitelezésért című cikkből) Járai Zsigmond megkapta az Orbán-kormánytól a legmagasabb állami kitüntetést!