Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114044

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

A béren kívüli juttatás (kafetéria) miatt hatalmas kártérítést fizettünk

Eddig 10,1 milliárdot fizettünk a franciáknak, de még nincs vége!

Követelésük felérhet a csillagos égig! A francia jegyek helyett bejött az Erzsébet utalvány, amelyen szintén nagyot kaszálnak, de ezúttal már hazai valakik. Ezer forintos utalványt 1500 forinttal számolnak el. Ezért aztán a nyugdíjasok is kapnak megint jó nagy postaköltséggel megterhelve szavazatvásárlás címén ilyen utalványt. Az Erzsébet-utalványok helyett amennyiben a nyugdíjasok pénzt kapnának, hozzáadva a soros kiutaláshoz az összeget, az ingyen lenne. De ezt nem akarja valamiért a kormány. Miért ne kerüljön másfélszeresébe a tényleges költségnek… Ausztráliába is kiküldték a karácsonyi „ajándékot” az ottani nyugdíjasainknak, akik feletethették a kengurukkal. A kis településeken is gond lehetett az elköltésével.

Úgy hírlik, hogy szavazatvásárlásként ismét Erzsébet-utalványokat kapnak, valószínűleg nemcsak a nyugdíjasok. Muszáj állandóan olyan intézkedéseket hozni, amelyeken mindig nagyot veszít a magyar társadalom? Nem helyezték alkotmányos védelem alatt a társadalom legfontosabb tételeit: nincs védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj! A gyalázatos egykulcsos adót viszont levédték, és elképesztő módon a minimálbéres is, és a havi ötmilliós is 15 százalék adót fizet! Alkottak egy munkavállaló ellenes Munkatörvénykönyvet is, és nálunk rakódik rá a munkabérekre a legmagasabb adó- és egyéb teher. A járulékokat már adóként szedik be, és akár stadionok is épülhetnek belőle!

A helyivalasz.hu tanulságos cikke a kafetéria-témában ITT

Békéscsaba, 2017. szeptember 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: A havi kétmilliós jövedelemhatár eltörlése az öregedő Fidesz-fanok miatt történhetett. Mindnek egymillió felett lesz a nyugdíja! Például a jegybank vezéreinek is ötmillióra nőtt a fizetése. Mivel Matolcsy György a jegybanki alapítványok némelyikétől is jövedelmet húz, emiatt az ő nyugdíja 3,5 millió forint körül lesz. A nyugdíjkassza beborításában ennek, és az Ukrajnába folyósított egyre több és egyre magasabb összegű nyugdíjaknak oroszlánrésze lesz. A nyugdíjak között máris szakadék van. Nagyon sok itthon az 50 ezer körüli nyugdíjas, és megjelentek az egymillió feletti nyugdíjasok is. Az 50 ezres és az egymillió feletti nyugdíj is egységesen emelkedik, jövőre például 3 százalékkal. A 22 500 forintos nyugdíjminimum nyolc év óta nem változott. Ez bizony nagyon káros hatással van egy sor szociális juttatásra, a szociális háló nem, illetve alig működik miatta. A 22 500 forintos nyugdíjminimum emelésére nincs lehetőség, de a havi ötmilliós jövedelem folyósítására az államkasszából, arra van!” (Részlet a Nem árt tudni róla! című írásból)