Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819102

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

„Orbán Viktor kommunistából indult, és kommunista maradt”

„Orbán Viktor kommunistából indult, és kommunista maradt”

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője hétfőn napirend előtti felszólalásában azt a folyamatot mutatta be, amely során a „maffiakormány” lebontotta a demokráciát.

Volt egy kis múltidézés a parlamentben.

Ennek az alapja pedig Orbán Viktor „tanulságos életútja”, aki a Kommunista Ifjúsági Szövetségnél kezdte, majd szocialista rendszer a szolgálatait azzal hálálta meg, hogy egy zsíros miniszteri álláshoz juttatta. Ezt követte – még mindig a rendszerváltás előtt – a Soros-ösztöndíj, aztán az angliai liberális egyetemi képzés. Azóta pedig az Országgyűlés tagja Orbán Viktor.

A kormánypárti sajtóban csak szabadkőműves spekulánsként emlegetett Soros György segített több fideszes képviselőnek, hogy a politikai karrierjük elinduljon – emlékeztetett Volner János. Hasonló a helyzet a most szintén támadott Simicska Lajossal, aki kétszer juttatta hatalomba és tartotta ott a Fideszt.

Volner János kitért a Nemzeti Együttműködés Rendszerének a felépítésére is. A Médiahatóságnál fideszesek ülnek (ezért is lehet, hogy a fideszmédia már több mint 70 pert vesztette el a Jobbikkal szemben az alaptalan hazudozásaik miatt), de a Fidesz egyik politikusának a felesége, Handó Tünde vezeti az Országos Bírói Hivatalt, volt fideszes képviselő, Domokos László irányítja az Állami Számvevőszéket (ÁSZ) és Polt Péter révén fideszes politikust választottak Legfőbb Ügyésznek is.

Emellett a rendőrséget is a kormány emberei irányítják, miközben a gazdaságban is nyomulnak Orbán Viktor barátai.

A frakcióvezető hangsúlyozta: a jóformán beszélni sem tudó Mészáros Lőrinc 100 milliárd forinttal növelte a vagyonát, míg Rogán Antal és Habony Árpád körei a letelepedési kötvényekből gazdagodtak.

Megvásárolták a megyei lapokat, a Népszabadságot megszüntették, miközben Andy Vajna állami pénzekből megvette a TV2-t, sőt a kormány maga alá gyűrte az óriásplakát-piac egy részét – sorolta. Emlékeztetett, már volt egy feljelentés az óriásplakátok kapcsán, ugyanis a Fidesz eltitkolta az ÁSZ elől a korábbi kampányköltéseit.

Volner János leszögezte: törvénysértő, amit a Jobbikkal csináltak, törvénysértést követett el a rendőrség, a kormányhivatalok – utalt arra, hogy Orbán Viktor utasítására leszedték a Jobbik tulajdonát képező óriásplakátokat a kormánymegbízottak, rendőri asszisztencia mellett.

Volner János szerint törvénysértő az is, hogy az ÁSZ nem vette át azokat a dokumentumokat, amelyek a Jobbik gazdálkodásának szabályosságát bizonyítják.

„Orbán Viktor kommunistából indult, és kommunista maradt” – foglalta össze a Jobbik frakcióvezetője.

Válaszra a propagandaminisztérium államtitkára, Dömötör Csaba jelentkezett. A szokásos Jobbik-ekéző klisék (nyugdíjasok, Simicska, Soros, Iráni gárda, baloldali emberek stb.) közül kettőt kiemelnénk.

Az egyik, hogy Dömötör szerint az bizonyítja, hogy a Jobbik törvénysértést követett el plakátok kapcsán, hogy azokat törvénysértés címszóval leszedték (zseniális).

A másik a bérunióval kapcsolatos. „A magyar béreket egy brüsszeli hivatalnokkal és egy horvát neonácival emelnék” – úgy tűnik, a fideszes törzsi logika ennyit engedett felfogni az egyenlő munkáért egyenlő bért elvéből.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A szabadkőművesek emlegetése a Tisztelt Házban olyan, mintha akasztott ember házában kötélről beszélnének. Egy 2002-es összeállításban elég sok Fideszes neve ott szerepel. Sajnos frissebb névsorunk nincs, pedig valószínűleg érdekes nevekkel gyarapodhatott időközben a lista. A 2002-es listát és a szabadkőművesség leírását elérhetővé tesszük ITT

Az oxfordi egyetemen a dicsőségtáblán sokáig ott díszelgett Orbán Viktor neve. Az ottani tandíját természetesen Soros György finanszírozta. Orbán nevét 2014-ben ismeretben okból eltávolították. Az ifjú Titánt (Dömötör Csabát) Rogán Antal magyar hangjának alkalmazzák, mert Rogántól már felfordult a társadalom gyomra. De hát Dömötör Csabától is forog már! Hány ilyen pofika van még tartalékban, aki felolvassa a médiaguruk aktuális szerzeményeit az országgyűlésben? A kormányzással miért nem foglalkozik senki?

A médiaguruk által kitalált, 7,2 milliárd elköltésére és néhány Fideszes haver gazdagodására alkalmas újabb Nemzeti Konzultáció és hatalmas reklámja sokat fog nyomni a latban az Európai Unióval való tárgyalások során – hazudják a hangadók! Ugyanannyit, mint az eddigiek. Mint például az elbukott és 17 milliárdos kiadást jelentő népszavazás! Semmit!

Kövér László, a „stílusos” házelnök azt mondta korábban, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna, mi meg azt mondjuk, hogy liberális kutyából nem lesz nemzeti szalonna! (A Fidesz 1992-től a Liberális Internacionálé tagja volt, jelenleg az Európai Néppárt frakcióját erősítik az uniós parlamentben mindent megszavazó képviselőik).

Békéscsaba, 2017. október 10.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Domokos László 1998–2010 között országgyűlési képviselő is volt. Éveken keresztül Békéscsabán és Békés megyében Fideszes vezetőként ténykedett. Még az is előfordult vele, hogy felvetette Fidesz-tagnak a volt Békés megyei első titkár fiának a feleségét, vagyis az elvtárs menyét. Békés megyében sokáig fognak rá emlékezni, mert ő is érintettje annak a biznisznek, ami rettenetes milliárdokba kerül nemcsak a megyének! Kitalálták, hogy a kicsit arzénos vizünkbe Aradról hoznak be méregdrága csővezetéken úgynevezett kevert vizet. Amikor ez az „üzlet” megköttetett, nyilatkozott egy szakmérnök arról, hogy mennyire felesleges ez a beruházás. Amennyiben uniós pénzből valósul meg, abból könnyen visszafizetési kötelezettség lehet. Vajon mennyivel drágítja majd meg ez a biznisz a leszegényített Békés megyében a vízdíjat? (Részlet a Volt egyszer egy Fidesz-jelszó: CSAK A FIDESZ című cikkből)