Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15614034

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

„Ez a bolsevik tempó” – így még nem osztottak ki kormánypropagandistát

A nem is olyan rég Mészáros Lőrinc tulajdonába került Echo TV vendége volt Z. Kárpát Dániel, a jobbik alelnöke, ahol a riporter nagyon szeretett volna eleget tenni főnökei elvárásának és olyan kérdésekkel irányítani a beszélgetést, amire elképzelésük szerint a képviselő csak rossz választ adhat. Azonban arra nem számított, hogy ha valaki az igazságot mondja, akkor bizony minden hazugságot könnyen megcáfol. Z. Kárpát érveléseire teljesen szétesett a kormánypropaganda és a végére csak hebegés-habogásra futotta.

A riporter rögtön az alelnök személye elleni támadással indított, méghozzá pont egy olyannal, ami még viccnek is rossz lenne, nem hogy bármit is árthatna a nívójának. Történt ugyanis, hogy Orbán Viktor feltöltött a facebookra egy olyan videót, amiről ők azt hitték, hogy milyen jó, majd az emberek látják, hogy a miniszterelnök törődik a néppel, ennek ellenére pont az ellenkezőjét sikerült prezentálni, egy unott Döbrögit, akinek az öltönye többe kerül, mint a meglátogatott idős hölgy háza. Ez megihlette az Alfahír egyik publicistáját, akinek írását a képviselő hivatalos facebook oldalán közzé is tette, hiszen osztja azt a véleményt, hogy „nem szabad ezt a kiváló adottságokkal rendelkező országot hagyni elsorvadni”.

Ugyanis az írás ezt taglalta, ám egy komoly értelmezési zavarral rendelkező egyén egyszerű facebook bejegyzésére, mint hiteles forrásra hivatkozott az Echo TV, ami alatt még a kommentelők is szánalmas félremagyarázásnak titulálták a posztot. 

Ezután következett egy olyan megszólalás a riporter részéről, ami nem, hogy a képviselőt, de mindenkit összezavart. Ez így hangzott: „A G nap előtt is vállalta volna az Alfahír szavait?”

Úgy fest, hogy médiamunkásunk már nem tudja követni a tulajdoni viszonyokat, de se baj, hagyjuk meg elképzelt világát.

A Habony-médiára jellemző hazugságon és félrevezetésen alapuló kérdések sem értek sikert, hiszen Z. Kárpát nemes egyszerűséggel visszakérdezett, amivel rögtön bebizonyította, hogy ezek egyszerűen értelmezhetetlenek.

Utána a riporter rátért arra a taktikára, hogy amikor a képviselő még be sem fejezte a válaszát, de már érződött, hogy pozitívan jönne ki belőle, akkor hirtelen új kérdéssel vágott a szavába.

A folytatás, illetve a teljes írás videókkal elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A riporter az a Császár Jenő, aki a 2006 őszi eseményekről HITELESEN tájékoztatott a Hír Televízióban… Akkor még tárgyilagos volt, de úgy látszik, a Mészáros tv-ben ő is megkapta a Fidesz-kórság nevű betegséget.

És az rendben van, hogy Mészáros Lőrinc földesúr elzárja a halastavat a köznép elől? Erről ITT

Békéscsaba, 2017. május 16.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A Fidesz-kormány eltörölte a járulékplafont és eltörölte a havi kétmilliós jövedelemhatárt is. Így fordul az elő most már, hogy a sok esetben veszteséges állami cégek vezéreinek a fizetése ötmillió forint lett, és kapnak jutalmat, prémiumot is. Matolcsy György jegybankelnök túl a hatvanon is ennyit kap, és még néhány jegybanki alapítványból is jövedelmet húz. A jegybanki alapítványokba kiszervezett pénz ugyanúgy közpénz, mint a társasági adóba (TAO-ba) kiszervezett pénzek, amiből stadionok, focipályák sokasága épül már nemcsak itthon, hanem a határokon túl is. Ezeket persze fenn is kell tartani, mert átadás után veszteséget termelnek, hiszen se foci, se néző. Ezek pénzek bizony nagyon hiányoznak például az egészségügyből, az oktatásból és a szociális ágazatból.” (Részlet a Közérdekű nyugdíjas szövetkezetek létrehozását javasolják című írásból)