Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15613980

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

„Az Orbán-kormány térdre ereszkedett a brüsszeli érdekek előtt” (videóval)

Orbán Viktor meghátrált Brüsszelben. Rogán Antal jelentette be, hogy Magyarország kész fogadni olyan 14-18 év közötti migránsokat, akik alávetik magukat a DNS vizsgálatnak. A Jobbik rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a hírre.

Mint elhangzott, a legerősebb ellenzéki párt követeli a kormányfőtől, hogy a leendő legközelebbi, azaz keddi parlamenti ülésnapon adjon magyarázatot „hazaárulására”.

Z. Kárpát Dániel alelnök bejelentette, hogy a Jobbik ismét beterjeszti Alaptörvény-módosító javaslatát, ami minden formában kizárná a betelepítési formákat. Ezt korábban a Fidesz-KDNP leszavazta, miután a Jobbik kiegészítette a letelepedési kötvényezés tiltásával, mondván: „se szegény, se gazdag” migráns ne jöjjön az országba.

El kell, hogy váljon egymástól a hazaárulás, és a hazafias gondolkodás”

A Jobbik szerint „elképesztő”, hogy az elmúlt két év konzultációi, plakátkampányai és népszavazása „mind-mind hazugságra épültek”, és kiderült, hogy amikor a „külföldi megrendelő máshogy dönt”, akkor a kormány „térdre ereszkedik előtte, sutba dobva a nemzeti érdeket”, így elárulva a tavalyi népszavazás hárommillió aláíróját.

Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz, ami folyamatosan más pártokat árulózott, saját maga akart először pénzért, majd végül ingyen beengedni migránsokat Magyarországra. A Jobbik ezzel szemben senkit nem hozna ide, mert „Magyarország a magyaroké”.

Forrás: alfahir.hu

Vona Gábor idővonaláról:

Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat! Rogán ma be is jelentette.

Ma az Európai Néppárt ülése végén Orbán kiküldte maga helyett Rogán Antalt, hogy tartson sajtótájékoztatót. Valószínűleg ő nem mert kiállni.

Rogán a fideszes Origo portál szerint elmondta, hogy Magyarország kész fogadni a 14-18 év közötti migránsokat. Hoppá! Vagyis a világ legdrágább népszavazási kampánya után, egy kétéves hazudozás után, egy permanens sorosozás és migránsozás után lehullt a lepel: Orbán nem tudja megvédeni Magyarországot! Orbán végig hazudott. Orbán mégis beengedi a migránsokat, méghozzá olyan fiatalokat, aki maholnap már felnőttek. Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók.

A Jobbik meg fogja védeni Magyarországot. Se szegény migráns, se gazdag migráns! Magyarország a magyaroké!

sokkaljobb-kommentár: Továbbra is iratok nélkül zúdulnak befelé Európába. A személyi adataikat illetően állandóan hazudoznak, sok köztük a Mohamed Ali, és soknak van január 1-jén a születésnapja. Az európai létüket okirat-hamisítással kezdik. Sok hazudja magát kiskorúnak, hogy ne lehessen igazán elővenni, ha gazemberkedik. Egyik ilyenről kiderült a vizsgálat során, hogy 37 éves… Németországba 2015-ben többszázezer érkezett belőlük. Eddig 10 százalékukat sikerült munkába állítani. Nagyon sok érkezik a magas nyugati segélyek miatt. Európa sorsa a sok jövevény miatt nemsokára végképp ellehetetlenül. Nekik lesznek jogaik, kötelességeik nem. Ilyenből nálunk már vannak pont elegen!

Itt az ideje annak, hogy végre elkezdjen a kormány IGAZAT mondani, és KORMÁNYOZNI a hazudozás, az óriás-plakáterdők gyártatása, a haveri kör helyzetbe hozása helyett!

Békéscsaba, 2017. május 1.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A gyerekek előőrsként jönnek. Ezzel két fontos célja van a szülőknek: sokszor az európai szociális juttatásokat utalják át az otthonmaradóknak, emellett megnövelik annak esélyét, hogy családegyesítés révén eljussanak Európába. Mindez közismert nyomásgyakorló eszköz, az Egyesült Államokba tavaly Dél-Amerikából 68 ezer  kísérő nélküli gyermek érkezett. Tanulmányok sora szól arról, milyen súlyos lelki sérüléseket szenvednek eközben, sokuknál nem is az elődleges, a háborús trauma a legsúlyosabb, hiszen azt mégiscsak idegenek okozták, hanem az, hogy a szüleik kényszerítették őket, hogy vonatra, repülőre, hajóra szálljanak – abban a tudatban, hogy akár soha többé nem látják majd őket. Azt pedig senki sem tudja, hogy menetközben kikhez csapódnak hozzá, mely egyedülálló felnőttek segítik, vagy éppen használják ki őket. (Részlet a Gyerekarcú honfoglalás című cikkből)