Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114087

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Évekig akadályozták, majd meglépték: 18 milliárdból építenek Orbánék Vietnamban szuperkórházat

A fotón Orbán Viktor és a vietnami miniszterelnök. A szobor Ho Si Minh egykori vietnami elnököt ábrázolja. Az ötágú csillag itt nem zavaró, csak a Heineken sörön.

Nagyszabású magyar diplomáciai látogatás zajlott Vietnamban, Orbán Viktor pedig 18 milliárdos kórházépítésbe kezdett jó tízezer kilométerre Budapesttől. A vietnamiak évekig vártak a szándékosan elhalasztott aláírásra, ami csak most, az új magyar cégek beiktatásával történhetett meg.

Az állami hírügynökség szerint Orbán Viktor miniszterelnök különleges kapcsolatot szeretne kiépíteni Magyarország és Vietnam között. A kormányfő eképpen hétfőn Hanoiban, a Nguyen Xuan Phuc vietnami miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követő közös sajtótájékoztatón be is jelentette, hogy 60 millió euróból, azaz 18,5 milliárd forintból 500 ágyas kórházat építünk Vietnamban, Can Tho városában.

A folytatás további fontos elérhetőségekkel, fotókkal ITT

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Mutyi mutyi hátán! A János Kórházban nincs fűtés, a kórházakban a betegek alig kapnak enni, a fertőtlenítőszerrel spórolnak, ami miatt egyre több beteg meghal. A járulékot már adóként szedik be, így aztán a pénzünkből akár stadion is épülhet, vagy fizethetik a focizni alig tudó focistáknak a havi 3-8 millió közötti fizetéseket. Az idén már alig fizetnek adót a focisták ebből a rettenetes jövedelemből, de jövőre még ennyit se fognak! Adót fizetni és kussolni – ez a mi dolgunk, és nem is kevés!

Keleti nyitás ürügyén kint jártak segíteni a szegény országoknak, vagyis a szegény magyarok adójából adakoznak Vietnamban, Laoszban, Egyiptomban, Nigériában, a Fülöp-szigeteken, és a jó ég tudja, hogy még hol! Ahová Szijjártó Péter is elmegy, ott biztos, hogy nyílik veszteséges kereskedőház, akár a sivatagban is! A magyar társadalom ingerküszöbét ezek a dolgok nem érik el, minél több ilyen kártékony üzletet kötnek, minél több adóforintunkat szórnak szét a nagyvilágban, annál népszerűbbek! Arról nem is beszélve, hogy Vietnam kommunista ország. Elég sok vietnami diák tanul nálunk ösztöndíjjal, és további száz jöhet még be hozzájuk. A magyar diákok meg vegyék fel a diákhitelt, amely lassan annyira törleszthetetlen lesz, mint a devizahitel. Az amerikaiak Vietnam elleni háborúja idején a Szovjetunió kebelén magyarok is részt vettek a harcokban – természetesen a kommunisták oldalán.  

A magyar társadalom és Magyarország sorsa mit sem számít már! Ezzel a luxus géppel repült ki a magyar delegáció Vietnamba. Az egyik portál szerint ennek a bérleti díja 78 millió forint körül lehetett:

 

Békéscsaba, 2017. szeptember 26.

 

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A Fidesz-kormány eltörölte a járulékplafont és eltörölte a havi kétmilliós jövedelemhatárt is. Így fordul az elő most már, hogy a sok esetben veszteséges állami cégek vezéreinek a fizetése ötmillió forint lett, és kapnak jutalmat, prémiumot is. Matolcsy György jegybankelnök túl a hatvanon is ennyit kap, és még néhány jegybanki alapítványból is jövedelmet húz. A jegybanki alapítványokba kiszervezett pénz ugyanúgy közpénz, mint a társasági adóba (TAO-ba) kiszervezett pénzek, amiből stadionok, focipályák sokasága épül már nemcsak itthon, hanem a határokon túl is. Ezeket persze fenn is kell tartani, mert átadás után veszteséget termelnek, hiszen se foci, se néző. Ezek pénzek bizony nagyon hiányoznak például az egészségügyből, az oktatásból és a szociális ágazatból. A nyugdíjkasszát az ukrajnai nyugdíjasok immár évi 15 milliárd forinttal terhelik meg. Egy 1962 évi, Szovjetunióval kötött KÖLCSÖNÖS szociális szerződés alapján történik a folyósítás. Vajon hány magyar jár át Ukrajnába nyugdíjért? Az is költői kérdés, hogy ezt a bolsevik időkben kötött szerződést a magyar hatóságok miért nem bontják fel végre?” (Részlet a Közérdekű nyugdíjas szövetkezetek létrehozását javasolják című cikkből)